Song – Chand Sanam Re
Singer – Vishnu Deo & Laxmi Dubey
Lyrics & Compose – Mahendra Kr Mahi
Music – Pradeep Kr
Recorded at – Zingle Records
Featuring – Pawan Mahato & Anjali Sharma
Chand Sanam Re Lyrics | Vishnu Deo & Laxmi Dubey
Chand Sanam Re Lyrics
Tor Nam Likh Deli Mor Dil Me
Mor Hath Ke Lakir Taqdeer Main
Tor Nam Likh Deli Mor Dil Me
Mor Hath Ke Lakir Taqdeer Main
Kabhi Dur Na Rahna Mor Se
Bas Yehi Hay Kahna Tor Se
Tor Bina Mor Jingi Adhuura..
Bain Jo Mor Chand Sanam Re
Bain Ke Chamkabo Tor Sitara
Bain Jo Mor Chand Sanam Re
Bain Ke Chamkabo Tor Sitara
Dil Ke Kahna Hai Tor Se
Hay Re Jingi Bitana
Chahe Ho Jaye Dushman
Ab To Sara Jamana
Dil Ke Kahna Hai Tor Se
Hay Re Jingi Bitana
Chahe Ho Jaye Dushman
Ab To Sara Jamana
Toy Sun Mor Kahna
Ye Waad Toy Karna
Kabhi Chhodbe Na Sath Mor Yaaraa
Bain Jo Mor Chand Sanam Re
Bain Ke Chamkabo Tor Sitara
Bain Jo Mor Chand Sanam Re
Bain Ke Chamkabo Tor Sitara
Dor Jiwan Ke Aisan
Jaisan Diya Sang Baati
Likhbay Prem Kahani
Banbay Janmo Ke Sathi
Dor Jiwan Ke Aisan
Jaisan Diya Sang Baati
Likhbay Prem Kahani
Banbay Janmo Ke Sathi
Tor Khyalo Main Rahi
Bekhyal Re Hum
Bekarar Rahe Mor Dil
Tore Main Hay Mor Dam
Tor Khyalo Main Rahi
Bekhyal Re Hum
Bekarar Rahe Mor Dil
Tore Main Hay Mor Dam
Sun Le Jane Jana
Kabhi Mora Na Chhodna
Hame mair Jibay
Tor Bin Adhuraaaa…
Banbo Tor Chand Sanam Re..
Bain Ke Chamkabo Tor Sitaraa
Bain Jo Mor Chand Sanam Re…
Bain Ke Chamkabo Tor Sitara..
चाँद सनम रे लिरिक्स
तोर नाम लिख देली मोर दिल में
मोर हाथ के लकीर तक़दीर मैं
तोर नाम लिख देली मोर दिल में
मोर हाथ के लकीर तक़दीर मैं
कभी दूर ना रहना मोर से
बस यही है कहना तोर से
तोर बिना मोर जिंगी अधूरा..
बैन जो मोर चाँद सनम रे
बैन के चमकाबो तोर सितारा
बैन जो मोर चाँद सनम रे
बैन के चमकाबो तोर सितारा
दिल के कहना है तोर से
हाय रे जिंगी बिताना
चाहे हो जाये दुश्मन
अब तो सारा जमाना
दिल के कहना है तोर से
हाय रे जिंगी बिताना
चाहे हो जाये दुश्मन
अब तो सारा जमाना
तोय सुन मोर कहना
ये वाद तोय करना
कभी छोड़बे ना साथ मोर यारा
बैन जो मोर चाँद सनम रे
बैन के चमकाबो तोर सितारा
बैन जो मोर चाँद सनम रे
बैन के चमकाबो तोर सितारा
दोर जीवन के ऐसन
जैसन दिया संग बाती
लिखबे प्रेम कहानी
बनबे जन्मो के साथी
दोर जीवन के ऐसन
जैसन दिया संग बाती
लिखबे प्रेम कहानी
बनबे जन्मो के साथी
तोर ख्यालो में रही
बेख्याल रे हम
बेकरार रहे मोर दिल
तोरे में है मोर दम
तोर ख्यालो में रही
बेख्याल रे हम
बेकरार रहे मोर दिल
तोरे में है मोर दम
सुन ले जाने जाना
कभी मोरा ना छोड़ना
हमे मैर जीबय
तोर बिन अधूरा…
बनबो तोर चाँद सनम रे..
बैन के चमकाबो तोर सितारा
बैन जो मोर चाँद सनम रे…
बैन के चमकाबो तोर सितारा..