Chori Lyrics Vikram Sarkar, Anjali Arora | New Haryanvi Songs

Song : Chori
Singer : Vikram Sarkar & Shiva Choudhary
Lyrics : Vikram Sarkar
Music : Deepty
Director : Ricky Rapria
Casting : Vikram Sarkar & Anjali Arora

Chori Lyrics Vikram Sarkar, Anjali Arora, | New Haryanvi Songs

Chori Lyrics Vikram Sarkar, Anjali Arora


Chori Lyrics

Me To So Gayi Hazur Me To So Gayi
Khule Rehge Kiwad Chori Ho Gaye

Sara Scene Bata Madam
Tanne Bhanak Yo Kukar Lagi Thi
Raat Ke Pone 3 The Sirji
Pyas Kasutti Laggi Thi

Ghar Ka Naksha Bata Manne
Re Kyu Kar Bhittr Aya Vo
Me Thi Hlki Ninda Me
Manne Khdya Kitchen Me Paya Vo

Ushne Dekhte Ae Dholi Kati Ho Gyi
Khule Rehge Kiwad Chori Ho Gyi

Me To So Gayi Hazur Me To So Gayi
Khule Rehge Kiwad Chori Ho Gaye
Me To So Gayi Hazur Me To So Gayi
Khule Rehge Kiwad Chori Ho Gaye

Re Wo Loot Sab Kuch Bhaaj Gya
Kal Tak Pakda Jawega
Wo Lamba Thada Chora Tha
Wo Pakka Vikram Pavega

Tu Tension Na Le Medam Ji
M Wakhif Khoob Ulanbe Te
Tere Syami Laake Khada Karu
Kanoon Ke Hath Bhi Laambe Se

Me To Kho Gyi Ankhyan Me Uki Kho Gyi
Khule Rehge Kiwad Chori Ho Gaye

Me To So Gayi Hazur Me To So Gayi
Khule Rehge Kiwad Chori Ho Gaye
Me To So Gayi Hazur Me To So Gayi
Khule Rehge Kiwad Chori Ho Gaye

Uke Hathan Pe 2 Tetto The
Mera Dekh Ke Dil Sa Halya Thaa
Ankhyan Te Dil Me Utrya Wo
Une Hath Kamar Me Ghalya Tha

Teri Bata Te Manne Lage He
Tanne Hogya Pyar Lutere Te
Saman Ki Rhi Na Fikar Manne
Dil Loot K Legya Mere Te

Ban Hogyi Report Ban Hogyi
Me Te Uski Daroga Fan Hogyi

Me To So Gayi Hazur Me To So Gayi
Khule Rehge Kiwad Chori Ho Gaye
Me To So Gayi Hazur Me To So Gayi
Khule Rehge Kiwad Chori Ho Gaye..

चोरी लिरिक्स

मैं तो सो गई हज़ूर, मैं तो सो गई
खुले रहेगे किवाड़, चोरी हो गए

सारा सीन बता मैडम
तन्ने भानक यो कुकर लगी थी
रात के पोने 3 थे सरजी
प्यास कसूट्टी लगी थी

घर का नक्शा बता मन्ने
रे क्यों कर भित्तर आया वो
मैं थी हल्की नींद में
मन्ने खाद्य किचन में पाया वो

उसने देखते ऐ ढोली कटी हो गई
खुले रहेगे किवाड़ चोरी हो गई

मैं तो सो गई हज़ूर, मैं तो सो गई
खुले रहेगे किवाड़ चोरी हो गए
मैं तो सो गई हज़ूर, मैं तो सो गई
खुले रहेगे किवाड़ चोरी हो गए

रे वो लूट सब कुछ भाज गया
कल तक पकड़ा जाएगा
वो लंबा थाड़ा चोरा था
वो पक्का विक्रम पाएगा

तू टेंशन ना ले मैडम जी
मैं वाखिफ़ खूब उलांबे ते
तेरे स्यामी लाके खड़ा करूँ
कानून के हाथ भी लाम्बे से

मैं तो खो गई आंख्यां में उकि खो गई
खुले रहेगे किवाड़ चोरी हो गए

मैं तो सो गई हज़ूर, मैं तो सो गई
खुले रहेगे किवाड़ चोरी हो गए
मैं तो सो गई हज़ूर, मैं तो सो गई
खुले रहेगे किवाड़ चोरी हो गए

उके हाथां पे 2 टेट्टो थे
मेरा देख के दिल सा हल्या था
आंख्यां ते दिल में उतर्या वो
उने हाथ कमर में घल्या था

तेरी बाता ते मन्ने लागे हे
तन्ने हो गया प्यार लुटेरे ते
सामन की रही ना फिकर मन्ने
दिल लूट क लेग्या मेरे ते

बन हो गई रिपोर्ट, बन हो गई
मैं ते उसकी दारोगा फैन हो गई

मैं तो सो गई हज़ूर, मैं तो सो गई
खुले रहेगे किवाड़ चोरी हो गए
मैं तो सो गई हज़ूर, मैं तो सो गई
खुले रहेगे किवाड़ चोरी हो गए..

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top